Zwemseizoen 2019-2020 van start

De zomervakantie is weer voorbij en de kinderen gaan weer naar school. Iedereen is weer uitgerust na een welverdiende vakantie en we kunnen er weer tegenaan voor het nieuwe zwemseizoen.

Een aantal belangrijke punten voor de start van het nieuwe zwemseizoen:

Nieuw vanaf dit zwemseizoen is de start van de Swimfun. Dit is een nieuw zwemprogramma bij E.O.Z.C. waar alle zwemvormen aan bod komen zoals snorkelen, waterpolo, zwemvaardigheid en nog veel meer. Het is voor kinderen lekker zwemmen zonder de druk om een diploma te halen. Voor meer informatie kijk bij ons aanbod.

Door de start van de “Swimfun” hebben er verschuivingen plaatsgevonden in de diverse groepen zodat er weer ruimte is vrijgekomen. Hierdoor zijn de wachtlijsten verdwenen en kunnen nieuwe leden direct starten. Wil je dus lekker komen zwemmen schrijf je dan in en ervaar hoe leuk de zwemsport is.

De zwemtijden zijn voor een aantal groepen verandert vanaf dit zwemseizoen. Kijk op de website voor de zwemtijden die gelden voor het zwemseizoen 2019-2020.

Deze week zijn bestuursleden aanwezig op het zwembad om eventuele vragen te beantwoorden. Zijn er vragen schroom dan niet en trek ze aan hun shirtje zodat iedereen met veel plezier kan beginnen aan het nieuwe zwemseizoen.