Als lid van E.O.Z.C. hebben we wat afspraken gemaakt om een fijne en veilige sportomgeving te behouden.

 • Het zwemschema met alle zwemtijden is te vinden op de website (kalender)
 • Als lid van de vereniging is het niet noodzakelijk u te melden bij de balie van Laco en kan er meteen doorgelopen worden naar de kleedruimtes.
 • Wanneer u gebruik maakt van de kleine kleedruimtes dient de kleding opgeborgen te worden in een kluisje.
 • Voor kinderen die hulp krijgen van hun ouders/ verzorgers bij het omkleden gelden de volgende afspraken. Vaders met een kind maken gebruik van de heren kleedkamer, moeders met een kind maken gebruik van de dames kleedkamer.
 • Als zwemvereniging zijn we niet aansprakelijk voor enige vorm van diefstal of schade aan kleding of andere materialen die onbeheerd worden achtergelaten.
 • Het is niet toegestaan om met gewone schoenen de natte ruimtes te betreden. Deze natte ruimtes beginnen direct na de omkleedruimtes.
 • Wacht bij de douches achter de blauwe lijn tot je het signaal krijgt van een instructeur dat je door mag lopen naar de juiste baan.
 • Als ouders is het mogelijk de zwemactiviteiten in het zwembad te volgen via de horecaruimte van Laco.
 • Tijdens de kijkdagen is het mogelijk om in het zwembad aanwezig te zijn tijdens de lessen. De datums van de kijkdagen zijn te vinden in de kalender op de website.
 • Indien u vragen heeft over de zwemles/ training van uw kind dan kunt u na de zwemles bij de deur van de kantine naar het zwembad wachten op de betreffende instructeur.
 • Als zwemvereniging hebben we een clubtenue (niet verplicht). Bij interesse is er meer informatie te vinden in onze webshop op de website.

 

Veiligheid in en om het bad

Als zwemvereniging vinden we het belangrijk dat iedereen op een veilige manier zijn sport kan beoefenen. Om dit te bereiken volgen we de regels die zijn vastgelegd in “code blauw”. Middels deze code wordt gewenst gedrag gestimuleerd en ongewenst gedrag in en rond de zwemsport aangepakt. Met “code blauw” laten de KNZB en zwemverenigingen zien dat we ons sterk maken voor een sportief en veilig zwemklimaat. Voor meer informatie verwijzen we naar de website van de KNZB Code Blauw – KNZB

 

Indien u een lidmaatschap voor uzelf of een van uw kinderen overweegt bent u van harte welkom voor 2 proeflessen.

U kunt zich hiervoor aanmelden via info@eozc.nl. U krijgt dan een reactie met de tijd waarop u welkom bent, zodat de betreffende instructeur op de hoogte is van uw komst.

Als u na de proeflessen besluit om lid te worden willen wij u vragen om een inschrijfformulier in te vullen welke u kunt downloaden op de site. Bij de eerstvolgende les kunt u het formulier ondertekend bij de instructeur afgeven, deze zorgt dat het formulier op de juiste plek terecht komt. Ook kunt u het na ondertekening inscannen en versturen naar ledenadministratie@eozc.nl.

 

Uw lidmaatschap wijzigen of opzeggen.

Indien u uw lidmaatschap wil wijzigen. Bijvoorbeeld omdat u een andere zwemvorm kiest of uw persoonlijke gegevens zijn veranderd dan vragen wij u om dit door te geven aan de ledenadministratie.

Wanneer u in het bezit bent van een startvergunning en u wil deze stopzetten dan vragen wij u dit voor 15 december te doen. Bent u hier niet op tijd mee dan zijn wij genoodzaakt om de kosten voor een nieuw jaar bij u te verrekenen.

Indien uw bankgegevens wijzigen dan vragen wij u om een nieuw inschrijfformulier in te vullen omdat dit tevens een machtigingsformulier is.

Wanneer u uw lidmaatschap op wil zeggen vragen wij u dit voor het einde van het kwartaal te doen. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat er niet onnodig kosten gemaakt worden.

Al uw wijzigingen kunt u doorgeven via ledenadministratie@eozc.nl.