Nieuwe zwemactiviteiten E.O.Z.C.

Vanaf 18 maart gaan we van start met twee nieuwe zwemactiviteiten. We gaan beginnen met een 12-weekse borstcrawlcursus voor volwassenen en een borstcrawltraining voor triatleten. Voor beide zwemactiviteiten wordt er door onze ervaren zweminstructeur in kleine groepen onder persoonlijke begeleiding gewerkt aan de zwemtechniek en conditie.

Borstcrawlcursus voor volwassenen

Altijd de borstcrawl technisch goed willen leren zwemmen dan is dit je kans! Vanaf 18 maart organiseert E.O.Z.C. een borstcrawlcursus voor volwassenen. In 12 weken krijg je les van zeer ervaren instructeurs van onze zwemvereniging waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Tijdens de lessen wordt de basistechniek onder de aandacht gebracht en gewerkt om deze techniek te verbeteren. Hierbij zijn verschillende middelen zoals zoomers en poolboys beschikbaar om tijdens deze lessen te gebruiken. De borstcrawlcursus wordt gegeven vanaf 18 maart t/m 24 juni (exclusief 29 april, 6 mei en 10 juni). Elke vrijdagavond van 20:30 – 21:30 uur ben je welkom in het zwembad van Laco in Oirschot. Ben je geïnteresseerd dan kan je vrijblijvend inschrijven doormiddel van de link op de homepage.

Borstcrawltraining triathlon

Ga je binnenkort mee doen aan een triathlon dan is de borstcrawltraining ideaal om goed voorbereid aan de start te staan. Tijdens deze training krijg je naast techniektraining verschillende tips die goed van pas komen tijdens deelname aan een triathlon. E.O.Z.C. is één van de organiserende verenigingen van triathlon Het Groene Woud en hebben naast zwemonderwijs ook ervaring in het begeleiden van triatleten.

In 12 weken werken we toe naar een conditie en zwemtechniek die het beste uit jezelf zullen halen tijdens de triathlon. De trainingen worden gegeven vanaf 18 maart t/m 24 juni (exclusief 29 april, 6 mei en 10 juni). Elke vrijdagavond van 20:30 – 21:30 uur ben je welkom in het zwembad van Laco in Oirschot. Ben je geïnteresseerd dan kan je vrijblijvend inschrijven doormiddel van de link op de homepage.