Lustrum E.O.Z.C. 17 en 18 september 2022

Zoals reeds aan jullie kenbaar gemaakt, bestaat EOZC dit jaar 55 jaar. Dat moet uiteraard gevierd worden!
Inmiddels hebben we een leuk programma samengesteld voor jong en oud. Alle actieve leden, maar ook de oud-leden, die na juni 2017 gestopt zijn, zijn hiervoor uitgenodigd.

Het programma ziet er als volgt uit:

Tijdens de eerste uren van het programma zal zwemspullen.nl met een kraampje aanwezig zijn. Dit biedt de mogelijkheid tot het aanschaffen van zwemkleding en benodigdheden tegen schappelijke prijzen. En, onze heuse verenigingshoodie wordt gepresenteerd, die met een mooie korting kan worden aangeschaft.

Naast onze leden en genoemde oud-leden, zijn uiteraard ook ouders, broers/zussen etc. van harte welkom om mee te komen eten en onder het genot van een drankje de deelnemers aan te moedigen. Aan hen zal wel een eigen bijdrage gevraagd worden (dit laatste geldt dus NIET voor onze leden en genodigde oud-leden).

Middels bijgevoegd aanmeldformulier kun jij je (en eventueel mee-feestende supporters) inschrijven en per onderdeel aangeven of je mee wilt doen, zodat we per onderdeel weten hoeveel deelnemers we hebben en indelingen kunnen maken cq inkopen kunnen doen. Dit kan tot UITERLIJK donderdag 11 september!

Tot slot zou het fijn zijn als er diverse (oud-)leden en/of ouders bereid zijn om ons te ondersteunen bij deze feestelijkheden. Ook dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.

Zijn er vragen, richt je dan gerust tot een van ons! Dit kan persoonlijk of via dit mailadres.

Met spetterende groet,

Ben Vlemminx, Bianca van Hout & Yvonne Aerts