Wedstrijdgroep

E.O.Z.C. heeft een actieve wedstrijdgroep die zijn wedstrijden zwemt in de C klasse regio Zuid. Een gezellige groep zwemmers die wekelijks hard trainen om de techniek en conditie te verbeteren. Wie denkt dat wedstrijdzwemmen individualistisch is heeft het mis. Er wordt tijdens de wedstrijden als team gestreden voor de beste tijden en een goede positie op de ranglijst.

Deze site is geheel ingericht voor het wedstrijdzwemmen. Alle informatie over competitiewedstrijden en solo wedstrijden zijn hier terug te vinden. Gebruik de verschillende links om direct meer te weten te komen over het programma, uitslagen, standen en persoonlijke records.

Heb je ondanks de informatie op deze site vragen over het wedstrijden neem dan contact op met onze trainers of stuur een mail naar wedstrijdzwemmen@eozc.nl

Wedstrijdkalender/Uitslagen

Via de link “wedstrijdkalender E.O.Z.C. en uitslagen” vind je alle informatie over de competitie- en solo wedstrijden waar E.O.Z.C. aan deelneemt. Het is een snelle manier om starttijden, uitslagen en overige informatie te verkrijgen. Tevens is het mogelijk je aan-/af te melden voor de wedstrijden.

Via de link van de K.N.Z.B. ga je direct naar alle wedstrijden die er in de regio worden gezwommen en de huidige stand in de competitie C klasse regio Zuid. Swimtimes is een database waar alle persoonlijke zwemtijden worden bijgehouden. Leuk als je geïnteresseerd bent in je eigen records.

Coaches

Om je als wedstrijdzwemmer technisch en conditioneel te verbeteren hebben we een team van trainers. Zij zorgen tijdens de trainingen en wedstrijden voor de juiste begeleiding. Als er vragen zijn die betrekking hebben op het wedstrijdzwemmen dan kan je bij de trainers terecht.

Sabine          
Anthony
Yvonne