Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

E.O.Z.C. zwemweken

12 mei 2023 @ 18:30 - 20:30

E.O.Z.C. zwemweken
Heb je altijd al eens willen kijken of de zwemsport iets voor jou is? Kom meedoen tijdens de E.O.Z.C. zwemweken, waar je de mogelijkheid hebt om bij elke zwemgroep aam te sluiten en te ervaren hoe leuk zwemmen is.

Wanneer zijn de E.O.Z.C zwemweken?
De E.O.Z.C. zwemweken worden georganiseerd in week 10 (6, 8 en 10 maart) en week 19 (8, 10 en 12 mei).

Wat gaan we doen tijdens de E.O.Z.C zwemweken?
Tijdens de E.O.Z.C. zwemweken zal er volgens het normale zwemrooster gezwommen worden. Echter staat alles in het teken van plezier en het kennismaken met de verschillende activiteiten binnen de zwemvereniging. Dit betekent dat bestaande leden aan kunnen sluiten bij een andere groep en nieuwe zwemmers kunnen meezwemmen in de groep naar keuze. Het is hierbij mogelijk om in de week te switchen naar een andere groep. Er is geen limiet aan het aantal lessen waaraan je deelneemt.

Wat heeft E.O.Z.C. voor zwemaanbod?
E.O.Z.C. heeft een zeer gevarieerd zwemprogramma van jong tot oud op alle verschillende niveaus. Bij E.O.Z.C. starten de jongste kinderen bij het Babyzwemmen (0 tot 4 jaar) gevolgd door het Kleuterzwemmen (4 t/m 7 jaar). Na het Kleuterzwemmen is er de mogelijkheid om het Diploma C te behalen en door te stromen naar Swimfun, Snorkelen en/of het Wedstrijdzwemmen. Voor volwassenen is er de mogelijk om te zwemmen in de Mastergroep en/of de Borstcrawlgroep.

Kan ik iemand meenemen?
Wil je graag een vriendje- en/of vriendinnetje meenemen dan is dat natuurlijk mogelijk. Iedereen is welkom om gezellig mee te komen zwemmen!

Wat moet ik meenemen tijdens om mee te zwemmen?
Het enige wat je mee hoeft te nemen is een zwembroek en een handdoek voor de rest wordt gezorgd. Je kan op het zwembad meteen doorlopen naar de kleedruimte, je wordt vervolgens door onze instructeurs ontvangen op het zwembad.

Hoe ziet het zwemrooster eruit?

 

 

Waar moet ik mezelf aanmelden?
Aanmelden voor de E.O.Z.C. zwemweken kan via www.leefoirschot.nl maar je kan ook gewoon naar het zwembad komen en lekker meezwemmen. Als er toch nog vragen zijn dan kan je een mail sturen naar info@eozc.nl of het contactformulier invullen op de website.

Gegevens

Datum:
12 mei 2023
Tijd:
18:30 - 20:30