Schoolzwemkampioenschappen 2019

Schoolzwemkampioenschappen 2019

Op zondag 10 november barst de scholenstrijd weer los tijdens de schoolzwemkampioenschappen 2019.  Alweer voor het achtste jaar kunnen kinderen van groep 3 t/m 8 strijden voor de wisselbeker en titel schoolzwemkampioen van de gemeente Oirschot.

Samen met je schoolgenoten zwem je wedstrijden in verschillende leeftijdscategorieën (groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8). De wedstrijden worden zo ingedeeld dat kinderen van dezelfde leeftijd tegen elkaar zwemmen. De zwemslagen zullen bestaan uit de schoolslag en de vrije slag. Na de individuele nummers wordt de middag afgesloten met een estafette samen met je schoolgenoten.

De schoolzwemkampioenschappen is vooral een leuke en gezellige scholenstrijd waarbij plezier voorop staat. Moedig je schoolgenoten aan en wie weet gaat de wisselbeker mee naar jouw school!!

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen, schrijf je dan in voor woensdag 6 november. Wacht niet te lang want er is een maximum van 75 kinderen en vol is vol. Meer informatie is te vinden op www.eozc.nl

Hopelijk zien we je zondag 10 november.