Indien u een lidmaatschap voor uzelf of een van uw kinderen overweegt bent u van harte welkom voor 2 proeflessen.

U kunt zich hiervoor aanmelden via info@eozc.nl. U krijgt dan een reactie met de tijd waarop u welkom bent, zodat de betreffende instructeur op de hoogte is van uw komst.

Als u na de proeflessen besluit om lid te worden willen wij u vragen om een inschrijfformulier in te vullen welke u kunt downloaden op de site. Bij de eerstvolgende les kunt u het formulier ondertekend bij de instructeur afgeven, deze zorgt dat het formulier op de juiste plek terecht komt. Ook kunt u het na ondertekening inscannen en versturen naar ledenadministratie@eozc.nl.

 

Uw lidmaatschap wijzigen of opzeggen.

Indien u uw lidmaatschap wil wijzigen. Bijvoorbeeld omdat u een andere zwemvorm kiest of uw persoonlijke gegevens zijn veranderd dan vragen wij u om dit door te geven aan de ledenadministratie.

Wanneer u in het bezit bent van een startvergunning en u wil deze stopzetten dan vragen wij u dit voor 15 december te doen. Bent u hier niet op tijd mee dan zijn wij genoodzaakt om de kosten voor een nieuw jaar bij u te verrekenen.

Indien uw bankgegevens wijzigen dan vragen wij u om een nieuw inschrijfformulier in te vullen omdat dit tevens een machtigingsformulier is.

Wanneer u uw lidmaatschap op wil zeggen vragen wij u dit voor het einde van het kwartaal te doen. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat er niet onnodig kosten gemaakt worden.

Al uw wijzigingen kunt u doorgeven via ledenadministratie@eozc.nl.