Indien u een lidmaatschap voor uzelf of een van uw kinderen overweegt bent u van harte welkom voor 2 proeflessen.

U kunt zich hiervoor aanmelden via info@eozc.nl. U krijgt dan een reactie met de tijd waarop u welkom bent, zodat de betreffende instructeur op de hoogte is van uw komst.

Voor de groepen C, zwaardvis en snorkelen geldt dat deze altijd plaatsvinden in de tweede volle week van de maand. Die week is er ook iemand van E.O.Z.C aanwezig in de kantine tijdens de zwemtijden om u van meer informatie te voorzien. U herkent ons aan het E.O.Z.C. shirt.

Als u na de proeflessen besluit om lid te worden willen wij u vragen om een inschrijfformulier in te vullen welke u kunt downloaden op de site. Bij de eerstvolgende les kunt u het formulier ondertekend bij de instructeur afgeven, deze zorgt dat het formulier op de juiste plek terecht komt. Ook kunt u het na ondertekening inscannen en versturen naar ledenadministratie@eozc.nl.

 

Uw lidmaatschap wijzigen of opzeggen.

Indien u uw lidmaatschap wil wijzigen. Bijvoorbeeld omdat u een andere zwemvorm kiest of uw persoonlijke gegevens zijn veranderd dan vragen wij u om dit door te geven aan de ledenadministratie.

Wanneer u in het bezit bent van een startvergunning en u wil deze stopzetten dan vragen wij u dit voor 15 december te doen. Bent u hier niet op tijd mee dan zijn wij genoodzaakt om de kosten voor een nieuw jaar bij u te verrekenen.

Indien uw bankgegevens wijzigen dan vragen wij u om een nieuw inschrijfformulier in te vullen omdat dit tevens een machtigingsformulier is.

Wanneer u uw lidmaatschap op wil zeggen vragen wij u dit voor het einde van het kwartaal te doen. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat er niet onnodig kosten gemaakt worden.

Al uw wijzigingen kunt u doorgeven via ledenadministratie@eozc.nl.