COVID-19 virus (corona)

Beste leden,

Op advies van het RIVM, NOC-NSF en de KNZB hebben we als zwemvereniging besloten om alle activiteiten (zwemlessen, wedstrijden en diplomazwemmen) tot en met 17 maart te stoppen. Wij vinden het erg jammer dat we deze drastische maatregel hebben moeten nemen, maar volgen het advies op van alle officiële instanties. Voor onze leden betekent dit het volgende:

· Alle trainingen voor de komende week gaan niet door (t/m 17 maart).

· De kijklessen en het diploma zwemmen worden vooralsnog 2 weken opgeschoven (kijklessen 25 en 26 maart, diplomazwemmen 2 april). Nadere informatie over de kijklessen en het diplomazwemmen volgt voor de desbetreffende leden via e-mail.

· De wedstrijd van zondag 15 maart in Hilvarenbeek gaat niet door. Of deze op een later tijdstip wel doorgaat is momenteel nog niet duidelijk. De wedstrijdgroep zal hierover t.z.t. geïnformeerd worden.

Via de website houden we jullie op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn omtrent dit onderwerp. Door de snelle ontwikkelingen en informatie rondom het virus proberen we via deze weg de informatie naar onze leden over te brengen. Als er toch nog vragen zijn kan er natuurlijk altijd contact opgenomen worden via info@eozc.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur E.O.Z.C.